RSA Nederland – Save the Date – 9 Nov 2022

RSA Nederland zal een ‘scientific session’ organiseren op het Brede Welvaartscongres van de provincie Noord-Brabant op 9 november 2022. Onze keynote speaker is: Prof. dr. Jouke van Dijk. We verwelkomen graag al onze leden en we gaan graag met jullie in discussie over onze brede welvaart, maar vergeet je niet op tijd te registreren: Aanmeldingsformulier

Tijd: Woensdag 9 november 2022 van 9:30 tot 16:30 (RSA-NL scientific session is om: TBA)

Locatie: Werkwarenhuis in ‘s-Hertogenbosch

Originele bericht vanuit Team Brede Welvaart, Provincie Noord-Brabant & VBG:

Wij nodigen je van harte uit voor ons event ‘Samenwerken aan Brede Welvaart’.
Brede welvaart omvat alles wat mensen van waarde vinden. Naast materiële welvaart gaat het ook om gezondheid, onderwijs, milieu en leefomgeving, sociale cohesie, persoonlijke ontplooiing en (on)veiligheid. En het gaat niet alleen om de kwaliteit van leven in het ‘hier en nu’, maar ook over de effecten van onze manier van leven. Over het welzijn van mensen ‘elders’ (buiten de regio) en ‘later’ (toekomstige generaties).

Save the date: 9 november 2022.
Wil jij meer weten over brede welvaart? En hoe je hier concreet mee aan de slag kan binnen de overheid, het bedrijfsleven, het onderwijs of gewoon als inwoner van Brabant? Wil je leren van anderen? Of wil jij zelf jouw ervaringen over het aan de slag gaan met brede welvaart delen? Met andere woorden: werk je mee aan brede welvaart? Meld je dan aan! Er is veel ruimte voor inspiratie, ontmoeting én praktische werksessies.

Ben je erbij? En wil je zelf ook meedoen?
Meld je dan hier aan via ons aanmeldformulier. Je bent welkom als gast, maar je kunt via het formulier ook aangeven of je jouw initiatief of organisatie wilt presenteren. Vergeet ook niet op het bestand in de bijlage te klikken. Dan zet je het event direct in je agenda. Houd je mailbox in de gaten: de officiële uitnodiging volgt.

Vragen?
Laat het ons gerust weten. Mail naar bredewelvaart@brabant.nl.  

Wij hebben er zin in. Graag tot dan!

Hartelijke groet,

Team Brede Welvaart, Provincie Noord-Brabant & VBG