Nederlandstalige Regional Science Association RSAN

Van harte welkom op de ERSA Policy Day, 31 augustus in Groningen.

ERSA-POLICY-DAY-31 August 2017

In memoriam Dirk Stelder

Op maandag 1 mei 2017 is Dirk Stelder overleden. Hij was al enige tijd ziek. Hij werkte bij de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de RUG als universitair docent. Hij was een graag geziene gast bij verschillende regional science congressen. In 2016 in Wenen gaf hij nog een spetterende gitaarsolo tijdens het informele diner. Hij was lid van  … » 

In memoriam Raymond Florax

Het is met grote verslagenheid en verdriet dat we moeten mededelen dat Raymond Florax, universitair hoofddocent bij de afdeling Ruimtelijke Economie van de VU en hoogleraar aan de Purdue University, West Lafayette, Indiana, op 1 maart jl. is overleden. Wij verliezen in Raymond een geliefde collega en een wetenschapper met een grote staat van dienst op  … » 

ERSA in Groningen

Aankondiging ERSA-congres "Social Progress for Resilient Regions" in Groningen, 2017

The ERSA comes to the Netherlands again, and its 57th congress will be held in Groningen! It’ll be 29/8/2017 to 1/9/2017. See http://groningen.ersa.org/ for all information.

ERSA 55th Congress

World Renaissance; changing roles for people & places Lisbon, Portugal 25 -28 August 2015 http://www.ersalisbon2015.org/